Стало відомо, хто загинув у Харкові внаслідок ракетного удару 20 березня

Не встановили особу однієї загиблої людини

У поліції повідомили, що криміналісти ідентифікували особи чотирьох загиблих в результаті ракетного обстрілу Холодногірського району Харкова, інформує портал "Коментарі".

Залишається не встановленою особа ще однієї загиблої людини. У цьому випадку поліція чекає на біологічні зразки матері одного із безвісти зниклих для проведення ДНК-експертизи.

У поліції пояснили, що встановили особи загиблих за допомогою швидкісного встановлення ДНК із використанням приладів ANDE 6С. Було встановлено ДНК профілі виявлених тіл та співпадіння чотирьох тіл з близькими родичами. Поліція вже встановила, що загиблими є дві жінки 1970 та 1967 років, а також два чоловіки 1982 та 1973 року народження.

У поліції нагадали, що 20 березня близько о 13:00 російські військові завдали ракетного удару по будівлі в Холодногірському районі. Там знаходилися приміщення приватних підприємств. Внаслідок обстрілу виникла пожежа на площі 13 500 квадратних метрів. На момент вибуху в будівлі перебувало 65 осіб.

Тілесні ушкодження отримали 10 цивільних осіб, серед яких 8 чоловіків та 2 жінки. Загинули п'ять осіб: дві жінки та три чоловіка. Після обстрілу до поліції звернулися п’ять осіб щодо зникнення їх родичів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у п'ятницю ворог завдав масованого ракетного удару по Харкову. Під обстріл потрапили об'єкти критичної інфраструктури.

У місті ситуація складна - через значні пошкодження Харків знеструмлено, не працює метро та деякий наземний транспорт. 

Що робити харків'янам у такій ситуації, читайте за посиланням.


Читайте также