Поліція показала наслідки прильотів у Харківській області (ФОТО)

Внаслідок ворожої атаки постраждалих немає

Протягом доби окупанти обстріляли населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

У поліції повідомили, що внаслідок обстрілів постраждалих немає.

14 січня близько 01:30 окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по місту Вовчанськ Чугуївського району. Внаслідок ворожої атаки було пошкоджено сільськогосподарське підприємство.

У суботу ворог також обстріляв з КАБів село Веселе Харківського району обстріляв. Пошкоджено приватний будинок.

У селі Івашки Богодухівського району пошкоджені житлові будинки, автомобілі та господарчі споруди.

Також під обстрілами були села Гатище, Плетенівка, Вовчанськ Чугуївського району, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району та інші населені пункти.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

У поліції уточнили, що за фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області розповіли, що робилося в регіоні протягом минулої доби.

У службі повідомили, що протягом доби рятувальники ДСНС на гасіння пожеж, пов’язаних з ворожими обстрілами, не залучались.

“Протягом доби з 13 по 14 січня 2024 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу”, - йдеться у повідомленні.

Детальніше про надзвичайні ситуації, які виникли у Харківській області протягом доби, читайте за посиланням.

Читайте также