У Харкові та області попередили про зміну погодних умов: деталі

Завтра у Харкові та області очікується складна погода, особливо для водіїв

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 11 лютого опублікував Харківський регіональний центр з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

Впродовж доби 11 лютого по місту та області очікується туман, видимість 200-500 м. На дорогах ожеледиця.

Водіїв та пішоходів просять бути уважними та обережними. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Сьогодні, попри все, до робіт з прибирання снігу та боротьби з ожеледицею на дорогах і пішохідних зонах залучено 1,6 тис. працівників комунальних підприємств.

Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства, на вулицях міста також працює 83 одиниці автотракторної техніки та 87 засобів малої механізації.

На прибудинкових територіях, які обслуговує КП "Харківблагоустрій", сніг прибирають понад 1,3 тис. робітників. Вони розчищають виходи з під'їздів, тротуари, пішохідні доріжки, зупинки громадського транспорту.

У свою чергу СКП "Харківзеленбуд" продовжує усувати наслідки негоди.

На вулицях міста сьогодні працюють майже 300 робітників і 30 одиниць спецтехніки. Вони прибирають сніг на пішохідних доріжках, у парках, скверах, на алеях, уздовж "червоних" ліній. Для безпечного пересування харків’ян комунальники посипають доріжки піском.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області наполегливо звертаються до водіїв: що сталося

Водіїв просять не залишати автівки вздовж узбіч, де буде працювати снігоприбиральна техніка.

"Паркуючи свої транспортні засоби, подбайте, щоб вони не стали перешкодою в роботі снігоприбиральної техніки. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду — телефонуйте за номером “102”, або повідомте про це аварійні служби", - закликають у патрульній поліції.

Нагадаємо, про ускладнення у русі на дорогах місцевого значення повідомляйте чергового диспетчера ДП "Харківський облавтодор" за номерами: (057) 336-77-00, 336-79-33.

Отримати актуальну інформацію про стан проїзду на державних дорогах та звернутися по допомогу можна за номером цілодобової "гарячої лінії" Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області: +38 095 568 38 77.

Читайте также