У Харкові та області наполегливо звертаються до водіїв: що сталося

Водіїв просять не залишати автівки вздовж узбіч, де буде працювати снігоприбиральна техніка

У зв'язку із ускладненням погодних умов харківські патрульні посилено контролюють стан доріг на території обслуговування. Патрульні взаємодіють з комунальними та дорожніми службами задля швидкого реагування на негоду.

У Патрульній поліції Харківщини звертаються до водіїв: будьте уважними за кермом, слідкуйте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь правил дорожнього руху.

"Паркуючи свої транспортні засоби, подбайте, щоб вони не стали перешкодою в роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду — телефонуйте за номером “102”, або повідомте про це аварійні служби", - закликають у патрульній поліції.

Нагадаємо, про ускладнення у русі на дорогах місцевого значення повідомляйте чергового диспетчера ДП "Харківський облавтодор" за номерами: (057) 336-77-00, 336-79-33.

Отримати актуальну інформацію про стан проїзду на державних дорогах та звернутися по допомогу можна за номером цілодобової "гарячої лінії" Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області: +38 095 568 38 77.

На Харківщину зайшов циклон, що може бути уночі – читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області оголосили жовтий рівень небезпечності: чого чекати

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 9 лютого опублікували у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

Вранці та вдень 9 лютого на півдні області очікується значний сніг.

Водіїв та пішоходів просять бути уважними та обережними, оголошено I рівень небезпечності, жовтий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться