У Харківській міській раді відбулися зміни: подробиці

Які департаменти реорганізували в Харкові

У середу, 28 лютого, відбулася позачергова сесія Харківської міської ради. Депутати ухвалили деякі зміни в роботі міськради, повідомляють “Коментарі”.

На сесії депутати підтримали створення Департаменту з благоустрою, відбудови та реконструкції. Для цього Управління з будівництва, ремонту та реконструкції було виведене зі складу Департаменту житлово-комунального господарства та було перейменоване.

“Згідно з рішенням, створення Департаменту з благоустрою, відбудови та реконструкції сприятиме більш раціональному використанню коштів для відбудови, реконструкції та реставрації об’єктів житлово-комунального та соціального призначення”, - повідомили у міській раді.

Також у Харкові реорганізували Департамент інфраструктури шляхом приєднання до Департаменту будівництва та шляхового господарства.

Заступник міського голови - керуючий справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі зазначила, що така реорганізація підвищить ефективність у сфері дорожньої та транспортної інфраструктури міста, сприятиме більш раціональному використанню бюджетних коштів.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові планують створити автоматизовану систему регулювання дорожнього руху

КП “Харків-Сигнал” отримало згоду міськради на позику від Європейського інвестиційного банку для реалізації проєкту "Підвищення безпеки автомобільних доріг у містах України". Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 28 лютого, на позачерговій сесії Харківської міської ради.

Це дозволить покращити стан безпеки дорожнього руху на вулицях міста.

Читайте также