Стало відомо, що зміниться на дорогах Харкова

Які зміни введуть в Харкові

У Харкові планують створити автоматизовану систему регулювання дорожнього руху. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

КП “Харків-Сигнал” отримало згоду міськради на позику від Європейського інвестиційного банку для реалізації проєкту "Підвищення безпеки автомобільних доріг у містах України". Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 28 лютого, на позачерговій сесії Харківської міської ради.

В Департаменті будівництва та шляхового господарства зазначили, що це дозволить покращити стан безпеки дорожнього руху на вулицях міста. За кошти позики будуть придбані, зокрема, відеокамери для створення автоматизованої системи регулювання дорожнього руху, сервери з системою безперебійного живлення. Це дозволить регулювати затори на дорогах та сприятиме безпеці дорожнього руху загалом.

Для модернізації Диспетчерського центру моніторингу та контролю руху КП “Харків-Сигнал” отримає позику у розмірі 5,9 млн євро.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській міській раді оновився депутатський склад.

У Харківській міській раді зазначили, що у зв’язку з особистими заявами повноваження припинили Олександр Мирошниченко та Юрій Корсунов. Їх у 2020 році було обрано депутатами Харківської міської ради від політичних партій “Блок Кернеса - Успішний Харків” та “Європейська солідарність”, відповідно.

Нагадаємо, що на основних магістралях міста Харкова дорожники зараз проводять лише поточні ямкові ремонти. За останні два роки дороги в місті були пошкоджені через те, що ними пересувалася важка техніка.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться