Харківська нардепка вийшла заміж за відомого військового (ФОТО)

Нардепка з Харкова показала знімки з одруження з командиром батальйону «Ахілес»

Народний депутат від "Слуги народу" з Харкова Марія Мезенцева вийшла заміж за командира батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС" 92-Ї ОШБр ім. Івана Сірка та депутата Київської міської ради Юрія Федоренка. Знімки з весілля у своєму Інстаграмі опублікувала сама нардепка учора, 19 травня, передає портал "Коментарі".

Весілля, згідно з підпису Мезенцевої відбулося ще 24 квітня, проте фото народна депутатка опублікувала лише зараз.

"Любов переможе", – написала вона під фото.

Для весілля наречена обрала білу приталену сукню, а наречений був у військовій парадній формі.

Марія Мезенцева народилася 1989 року в Харкові. Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У 2015 році була обрана депутатом Харківської міськради. З 2019 року – народний депутат України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині понад чотири тисячі ухилянтів – ЗМІ

З'ясувалося, що військкоми передали до НПУ інформацію про 94,5 тисяч осіб, які ухиляються від явки до ТЦК.

На Харківщині до поліції надійшла інформація про 4664 ухилянтів. "Під час відпрацювання звернень поліцейськими було встановлено та доставлено 1954 осіб до районних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки", – повідомив заступник начальника ГУНП у Харківській області Віталій Гузь у відповіді на інформаційний запит журналістів.

Хто на першому місці серед регіонів – читайте за посиланням.

Читайте також: Що робиться на фронті Харківщини станом на ранок

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник станом на ранок повідомив, що противник продовжує спроби атакувати українські Сили оборони за підтримки авіації у Вовчанську, Старицях, Зеленому та у напрямку на Липці.

"Загальна ситуація продовжує бути складною. Упродовж доби на цій ділянці фронту відбулось понад 10 бойових зіткнень. Тим не менш, обстановка контрольована. Українські захисники діють ефективно, завдаючи ворогу втрат. Згідно з оперативними даними, за тиждень російська армія втратила орієнтовано 1572 окупанта та 263 одиниці озброєння та військової техніки", – зазначив Мельник.

Читайте также