У Харківській області через обстріли є поранені

Прифронтові громади Харківщини сьогодні перебувають під обстрілами

Вовчанська громада Чугуївського району, Куп’янщина та Харківський район під ворожими обстрілами. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Близько 13:30 під ворожим обстрілом був Вовчанськ. 70-річна жінка отримала поранення. Пошкоджено 8 приватних будинків.

Після 13:00 під ворожим обстрілом опинилося село Глушкова Куп'янського району. Попередньо - троє поранених цивільних чоловіків, госпіталізовані до медичної установи.

Водночас зенітними керованими ракетами ЗРК С-300 росіяни обстріляли село Кутузівка Харківського району. Без постраждалих.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області лунають вибухи

О 12:28 у Харкові пролунав вибух. У Повітряних Силах ЗСУ оголосили повітряну тривогу, пов’язану із загрозою застосування балістичного озброєння з південного та північно-східного напрямків.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник закликав мешканців Харкова та області перебувати в укриттях до відбою.

Також начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко написав: "Шановні дергачівці та мешканці навколишніх населених пунктів, перебувайте в укриттях!"

Пізніше він повідомив, куди прилетіло.

Читайте також: У Харківській області росіяни хотіли вбити генерала Мельника

Декілька тижнів тому у Харківській області була спроба окупантів вбити начальника Харківського гарнізону генерала Сергія Мельника. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

"Попри спроби окупантів посягнути на моє життя під час робочої поїздки Харківщиною декілька тижнів тому, я в строю і разом з Силами оборони працюємо над наближенням перемоги.

Роботи ще багато, але все буде Україна!" – написав Сергій Мельник.

Читайте также