У Харківській області росіяни хотіли вбити генерала Мельника

Бригадний генерал повідомив про замах на своє життя

Декілька тижнів тому у Харківській області була спроба окупантів вбити начальника Харківського гарнізону генерала Сергія Мельника. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі, повідомляє портал "Коментарі".

"Попри спроби окупантів посягнути на моє життя під час робочої поїздки Харківщиною декілька тижнів тому, я в строю і разом з Силами оборони працюємо над наближенням перемоги.

Роботи ще багато, але все буде Україна!" – написав Сергій Мельник.

Нагадаємо, у серпні 2021 року Сергій Мельник призначений начальником Харківського гарнізону.

З вересня 2022 року також виконує обов’язки командувача тактичного угрупування "Харків".

Учасник бойових дій. 4 березня 2022 року президент України Володимир Зеленський присвоїв Мельнику звання бригадного генерала юстиції. Позивний — "Марсель".

Сергій Мельник, генерал Марсель

Фото: Сергій Мельник Telegram

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шахеди влучили біля терміналу аеропорту в Харкові – слідчі

У Харкові після нічної атаки безпілотниками в багатоповерхівках повилітали вікна. Наразі працівники КП "Харківжитлобуд" закривають вибиті вікна в будівлях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Обстеження на наявність інших пошкоджень триває.

За даними начальника Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, безпілотники влучили біля будівлі готелю в Слобідському районі – вона спалахнула. Ще два "прильоти" біля термінала аеропорту - там вибиті шибки та пошкоджені двері. Також пошкоджені два автомобілі та вікна у двох квартирах у будинку неподалік.

"Інформації про постраждалих наразі не маємо", – написав Болвінов.

Читайте також: Перший "Оскар" для України отримав фільм харків’янина Мстислава Чернова

"Це перший Оскар в історії України. І я вдячний. Але напевно я буду перший режисером на цій сцені, який би хотів не робити цей фільм", – сказав у своїй промові Мстислав Чернов. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться