Харківська поліція затримала 35 людей: що відбувається

Людей доставляють у територіальні підрозділи для перевірки

1212 викликів отримали та оперативно опрацювали упродовж доби працівники поліції Харківщини. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 35 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3700 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території Київського району поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 14 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула, 7 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 6 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Поліція знайшла батька восьмирічного Михайлика у Харкові

Тіло загиблого ідентифікували сьогодні вночі по аналізу ДНК, який відібрали у хлопчика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дитина з мамою прийшли до штабу слідчого управління, який розгорнутий біля знищеного супермаркету, 26 травня. Хлопчик не дочекався, коли батько повернеться з роботу. Почули про трагедію і наступного дня прийшли до поліції. Аналізи ДНК відібрали у дитини, адже він прямий родич загиблого чоловіка. 

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: "З Харкова виїжджають люди", – Терехов про настрій харків’ян 

Читайте также