Поліція знайшла батька восьмирічного Михайлика у Харкові

У Харкові ще не можуть ідентифікувати та знайти декілька людей на згарищі «Епіцентру»

Тіло загиблого ідентифікували сьогодні вночі по аналізу ДНК, який відібрали у хлопчика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дитина з мамою прийшли до штабу слідчого управління, який розгорнутий біля знищеного супермаркету, 26 травня. Хлопчик не дочекався, коли батько повернеться з роботу. Почули про трагедію і наступного дня прийшли до поліції. Аналізи ДНК відібрали у дитини, адже він прямий родич загиблого чоловіка.

Сьогодні криміналісти вже точно можуть підтвердити, що знайдене вчора тіло належить батькові Михайлика. 38-річний Олександр працював у супермаркеті. 25 травня рашисти вбили його, випустивши на супермаркет у розпал робочого дня дві авіабомби.

Станом на 06:00 ранку з 17 загиблих поліція ідентифікувала 16 тіл. Пошукові роботи тривають. 

Люди, які втратили зв’язок з близькими, можуть звернутися за телефонами поліції 0934943162 або 102.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Компанія "Епіцентр К" підтримає родини загиблих та постраждалих у Харкові

Родини всіх, хто загинув під час ворожого удару по торговельному центру отримають по 1 млн грн. Про це повідомили у компанії "Епіцентр К", інформує портал "Коментарі".

Всі витрати на поховання компанія візьме на себе. Сім'ям, де залишаються неповнолітні діти, Епіцентр виплачуватиме допомогу на кожну дитину у розмірі 10 тис. грн на місяць до досягнення 18 років. Всім постраждалим буде надане повне медичне забезпечення, компенсовані витрати на лікування та реабілітацію. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться