У харківську поліцію потрапило 20 чоловік: що відбувається

Людей доставляють до територіальних підрозділів, де проводиться перевірка

Поліцейські Харківщини минулої доби відреагували на 1256 викликів від громадян. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 20 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2800 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили трьох громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 19 дорожньо-транспортних пригод, в яких 14 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили чотирьох водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Горять ліси на Харківщині: у вогні цілі гектари

Учора вдень ворог завдав ударів по території Старосалтівського лісництва Чугуївського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

В результаті обстрілу по лісовому масиву зайнялась суха хвойна підстилка. На час прибуття вогнеборців низова лісова пожежа розповсюдилась на площу близько 7 га.

Читайте також: З деяких населених пунктів Харківщини планують оголосити примусову евакуацію. Де стало небезпечно – читайте за посиланням.

Читайте также