На Харківщині розглядають можливість примусової евакуації: де ускладнилася ситуація

У ХОВА зробили заяву щодо ситуації на Борівському напрямку

На Борівському напрямку спостерігається збільшення кількості обстрілів окупантів. Ворог знищує цивільну інфраструктуру, завдає ударів по логістичних обʼєктах, намагаються знайти слабкі місця в нашій обороні. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Зараз на території Борівської громади загалом проживає 580 дітей. Розглядаємо можливість примусової евакуації 33 дітей з 5 населених пунктів "помаранчевої зони": Загризове, Богуславка, Шийківка, Маліївка, Нова Кругляківка. Розглянемо це питання на Раді оборони області.

Крім цього з території громади евакуювали 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 3 дитини евакуйовані до Волинської області, 2 дитини — до Харкова, 4 дитини до Ізюма, 1 дитина до Закарпатської області.

Ворог втрачає особовий склад, але щотижня прибувають свіжомобілізовані. Намагання окупантів не дають результатів, адже ЗСУ тримають позиції.

Ситуація на Харківщині лишається напруженою, проте українські захисники продовжують заходи щодо посилення оборони", – зазначив голова ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У харківській поліції опинилися 36 людей: що сталося

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 36 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3 тисячі транспортних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться