«Шахед» зачепився за дерево та вибухнув на спортивному майданчику (ФОТО)

Дерева були пошкоджені «шахідом» у Харкові

У Слобідському районі працівники СКП "Харківзеленбуд" усувають наслідки падіння "шахеда" на території одного з навчальних закладів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Вночі ворожий БПЛА вибухнув на спортивному майданчику, зачепившись за крону дерева. Внаслідок цього були пошкоджені три липи, одна - вигоріла вщент. Аварійні дерева працівники підприємства оперативно прибрали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Прокурори показали наслідки нічного обстрілу Харкова: били північнокорейською ракетою

2 вересня близько 1:30-1:40 збройні сили рф атакували безпілотниками Харків. У Слобідському районі пошкоджено навчальний заклад.

У Київському районі пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди. Постраждала жінка 66 років, медики надали їй допомогу. Вже о 5:30 ворог завдав по місту ракетний удар.

Під атакою було садове товариство в Індустріальному районі міста. На щастя, без постраждалих. Результати огляду вилучених уламків дозволяють зробити попередній висновок щодо типу ракети: це KN-23 (або КN-24), ще загальновідома як Hwasong-11. Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Читайте також: У результаті ворожих ракетних ударів по Харкову у період з 30 серпня по 1 вересня у закладах охорони здоров'я області перебувають 27 людей, в тому числі 7 дітей. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєугбов, інформує портал "Коментарі". Серед дорослих 3 пацієнтів – у важкому стані, 1 – у вкрай важкому. Що з дітьми – читайте за посиланням.

Читайте также