Що з постраждалими від обстрілів Харкова – дані ХОВА

Четверо пацієнтів у важкому стані

У результаті ворожих ракетних ударів по Харкову у період з 30 серпня по 1 вересня у закладах охорони здоров'я області перебувають 27 людей, в тому числі 7 дітей. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєугбов, інформує портал "Коментарі".

Серед дорослих 3 пацієнтів – у важкому стані, 1 – у вкрай важкому.

За даними лікарів, стан дітей задовільний, з позитивною динамікою.

Всім потерпілим надають комплексну медичну допомогу, лікарі забезпечені всім необхідним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У п’ятницю, в Харкові близько 16:22 стався масований обстріл фугасними авіаційними бомбами. Усього було п’ять влучань, повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі". Мер міста повідомив, що через удар відомо про шестеро загиблих, серед яких дівчинка 14 років, що була вбита поблизу дитячого майданчику. 80 поранених, з них 22 дітей, у тому числі десятимісячне немовля.

"Два приватні житлові будинки зруйновано вщент, є влучання у багатоповерхівку, скрізь сталися пожежі і руйнації", – додав Терехов.

За даними керівника Харківської обласної прокуратури Олександра Фільчакова, обстріл Харкова стався з населеного пункту Дубове білгородської області рф, що за 25 км від лінії державного кордону. Обстріл вівся з літака СУ-34, було 5 ФАБів по місту. Від місць влучання до місця пуску відстань становить 65 кілометрів. За даними начальника поліції Харківщини Володимира Тимошка, війська рф завдали удари по місту ФАБ-500 з УМПК. Деталі та фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться