Погрожував побити та лаявся на дружину: що вона зробила

Зловмисник постійно сварився, ображав жінку, принижував та погрожував побити

На Харківщині поліцейські викрили чоловіка, який систематично вчиняв домашнє насильство щодо співмешканки. Про це повдомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

До сектору поліцейської діяльності № 1 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області зателефонувала 37-річна жителька села Козіївка Богодухівського району. Вона повідомила про те, що її 33-річний чоловік вчиняє щодо неї домашнє насильство.

За адресою виїхали поліцейські групи реагування патрульної поліції. Поліцейські  встановили, що чоловік постійно вчиняє сімейні сварки зі своєю дружиною, нецензурно виражається, ображає, принижує жінку та погрожує побити. Щодо нього працівники поліції неодноразово складали адміністративні протоколи, однак чоловік продовжував протиправні дії.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на строк до 2 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Люди виїздять поступово: Олег Синєгубов розповів, як проходить евакуація на Харківщині

Про оперативну ситуацію в регіоні та евакуацію населення начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів під час преспідходу, інформують "Коментарі. Харків". Він наголосив, що триває обов’язкова евакуація з 27 населених пунктів Кіндрашівської і Курилівської громад Куп’янського району.

"За два тижні евакуювали більше 300 осіб, з них 30 дітей. Перед початком оголошення евакуації там проживало 3000 людей, з них більше 250 дітей. Евакуація продовжується, працюємо в цьому напрямку спільно з органами місцевої влади і Нацполіцією. Поки що примусову евакуацію не плануємо оголошувати, оскільки люди виїздять поступово, а далі вже будемо дивитися на ситуацію", – наголосив начальник Харківської ОВА.

Як у Харкові почнеться лютий: прогноз на перший тиждень

Прогноз погоди по Харківщині з 1 по 4 лютого

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології дали прогноз погоди у Харкові та області на перші дні останнього місяця зими.

Читайте также