У Харкові на Салтівці створили фотозону (ФОТО)

Комунальники власноруч зробили інсталяцію на Салтівці

Працівники восьмої дільниці філії КП "Харківблагоустрій" у Салтівському районі створили весняну фотозону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Каркас з дерева робітники змайстрували власноруч, а елементи декору допомогли придбати небайдужі мешканці. Інсталяція знаходиться в одному з дворів на вул. Героїв Праці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Під Харковом люди майже не спалили власне село (ФОТО)

13 березня близько 17-ї години сталась чергова пожежа сухої трави на відкритому просторі на околиці с. Слобідське Харківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Вітряна погода сприяла швидкому поширенню полум’я на велику площу. І тільки, коли фронт вогню почав підходити до меж людських поселень, мешканці забили на сполох і викликали рятувальників.

"Причиною такого лиха стала безвідповідальність людей, котрі самі ж спалюють сміття і торішній сухостій. Щоб впоратись з вогнем та зберегти людське житло, надзвичайникам знадобилось понад 13 годин", – повідомили в ДСНС. Жахливі фото можна подивитися за посиланням.

Читайте також: Деякий транспорт у Харкові курсуватиме зі змінами

Рух трамваїв на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пров. Рибасівського (в напрямку вул. Москалівської), буде припинений з 9:30 до 15:30 14 березня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

Як курсуватиме трамвай – читайте за посиланням.

Читайте также