Що завтра буде з транспортом у Харкові: деталі

Деякий транспорт у Харкові курсуватиме зі змінами

Рух трамваїв на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пров. Рибасівського (в напрямку вул. Москалівської), буде припинений з 9:30 до 15:30 14 березня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей період трамвай №27 курсуватиме так: розворотне коло "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Конституції – пл. Павлівська – вул. Університетська – вул. Греківська – пров. Рибасівський – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська –  розворотне коло  "Новожанове";

у зворотному напрямку: за своїм основним маршрутом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Завтра у двох громадах на Харківщині можна отримати продукти

14 березня в Старому Салтові та Богодухові планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Допомогу видаватимуть місцевим мешканцям та ВПО, що проживають у громадах. Графік та адреси видачі – за посиланням.

Читайте також: У Харківській області запровадили карантинні обмеження через смертельну хворобу

У селі Стулепівка Нововодолазької громади 05.03.2024 підтверджено захворювання на сказ собаки, згідно з результатами дослідження патологічного матеріалу Харківської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Про це сьогодні повідомили в ГУ Держпродспоживслужбі в Харківській області.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться