На Харківщині ходитимуть по дворах: що відбувається

У громаді на Харківщині будуть здійснювати подвірний обхід

З метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини з 20 по 24 травня у місті Дергачі проводитиметься подвірний обхід мешканців приватного сектору для проведення профілактичних щеплень собак та котів проти сказу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Графік подвірного обходу:

 20.05.24 - 24.05.24 (з 09:00 до 15:00) – м. Дергачі (вет. лікарі Погорілий М.І., тел. +38 (097) 831 36 56; Лазаревич О.Ю.).

"Звертаємося до власників тварин з проханням забезпечити належні умови для проведення щеплення тварин проти сказу за місцем їх утримання.

У разі неможливості проведення вакцинації в зазначені години, громадяни-власники тварин можуть звернутися до Дергачівської дільниці ветеринарної медицини за адресою: м. Дергачі, в’їзд Сосновий, 18 (вет. лікар Мілєв В.П., тел. +38 (067) 577 96 46).

Вакцина проти сказу є безкоштовною. Вартість довідки про щеплення, яку видає ветеринарний лікар дільничної (державної) лікарні ветеринарної медицини, становить 11 грн 05 коп.", – зазначив очільник громади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині понад чотири тисячі ухилянтів – ЗМІ

З'ясувалося, що військкоми передали до НПУ інформацію про 94,5 тисяч осіб, які ухиляються від явки до ТЦК.

На Харківщині до поліції надійшла інформація про 4664 ухилянтів. "Під час відпрацювання звернень поліцейськими було встановлено та доставлено 1954 осіб до районних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки", – повідомив заступник начальника ГУНП у Харківській області Віталій Гузь у відповіді на інформаційний запит журналістів.

Хто на першому місці серед регіонів – читайте за посиланням.

Читайте также