Як у Харкові слідкують за Алеєю Слави, де майорять сотні прапорів за загиблими

Поховання військових у Харкові підтримується у належному стані

Працівники КП "Ритуал" підтримують у належному стані місця поховань військових, які захищали Україну.

Як повідомив головний інженер підприємства Михайло Маслій, особлива увага приділяється Алеї Слави. Зараз комунальники вирівнюють там намогильні споруди, встановлені у 2017- 2019 роках. Крім того, разом з волонтерами, активістами та близькими загиблих вони регулярно міняють пошкоджені прапори та встановлюють залізні флагштоки замість дерев’яних.

За словами голови Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України Марини Полякової, заміна прапорів на намогильних спорудах відбувається раз на півроку.

"Аудит прапорів проводимо кожні 2-3 місяці. Заміні підлягають ті, які дуже пошкоджені вітром. Поки йде повномасштабна війна, і Харків практично щодня обстрілюється, нові пам’ятники героям не встановлюються. Як тільки ситуація стабілізується, ця робота відновиться", - розповіла вона.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що з ягодами у Харкові: у міськраді провели перевірку

На ринках Харкова розширюється асортимент сезонних ягід та фруктів. Зокрема, з’являється продукція місцевих господарств.

У департаменті зазначили, що високі ціни на ягоди пояснюються коротким сезоном та залежать від врожаю та погодних умов.  Крім того, третій рік поспіль на ринок України негативно впливає відсутність пропозиції фруктів та ягід з південних регіонів країни, які залишаються окупованими.

Читайте також: У Харкові чоловіки виготовляли підробки елітного алкоголю на суму понад 6мільйонів гривень

Коньяк, віскі та горілку відомих брендів виготовляли в підпільному цеху у Харкові. Правоохоронці вилучили продукцію загальною вартістю понад 6 мільйонів гривень. Увесь "елітний" товар "бізнесмени" збували на території Харківської області. Що буде харків’янам – читайте докладніше у матеріалі.

Читайте также