Мер Харкова приїхав до бійців «Хартії»

Міський голова Харкова відвідав бійців 13-ої бригади Нацгвардії України «Хартія»

Міський голова Харкова Ігор Терехов прибув до військових 13-ої бригади Нацгвардії України "Хартія". Про це повідомили у бригаді, інформує портал "Коментарі".

"Багато бійців бригади захищало місто-герой від окупації у 2022-ому році, ще коли "Хартія" була ДФТГ. З травня цього року, коли нога окупанта вдруге ступила на Харківщину, військові "Хартії" у запеклих боях стирають загарбників з лиця української Слобожанщини. До захисту регіону із запалом стають місцеві — до "Хартії" долучається щораз більше харків'ян.

Ігор Терехов подякував бійцям, що вже вдруге мужньо стоять на сторожі Харкова. Обговорили застосування військових засобів, які міська влада регулярно постачає нацгвардійцям "Хартії". Влада Харкова обіцяє допомагати бійцям бригади до останнього дня боротьби проти ворога", – зазначили у бригаді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні у Харкові будуть зміни у транспорті

Рух трамваїв на вул. Академіка Павлова, на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського, буде припинений з 9:30 до 16:00 8 липня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії. Як курсуватимуть трамваї сьогодні – читайте за посиланням.

Читайте також: 7 липня ввечері біля цвинтаря на ґрунтовій дорозі у лісі неподалік с. Циркуни Харківського району на ворожій протитанковій міні підірвався легковий автомобіль "ВАЗ-2114".

Попередньо встановлено п’ятьох загиблих: 53-річний водій, 64-річна жінка (ймовірно, сестра загиблого водія), чоловік віком приблизно 40-років (ймовірно, племінник загиблого водія), 25-річна жінка (ймовірно, племінниця загиблого водія) та її 5-річний син.

Тривають пошуки тіла двомісячної доньки загиблої 25-річної жінки.

Читайте также