Сьогодні у Харкові будуть зміни у транспорті

Сьогодні деякі трамваї змінять маршрут

Рух трамваїв на вул. Академіка Павлова, на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського, буде припинений з 9:30 до 16:00 8 липня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

На цей період трамваї курсуватимуть так:

№16, 16А: розворотне коло "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Шевченка – розворотне коло "Журавлівський гідропарк";

№27: розворотне коло "Новожанове" – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – в’їзд Семиградський – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – розворотне коло "Журавлівський гідропарк" – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло "Салтівське".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському метрополітені демонтували торговельні точки

На центральних станціях Харківського метрополітену демонтували кіоски. Як повідомив заступник міського голови - директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, такі роботи провели на станціях "Історичний музей", "Університет" та "Майдан Конституції".

Він підкреслив, що прибрали не всі кіоски, а тільки ті, які були аварійними, мали численні пошкодження конструктиву та становили небезпеку для пасажирів. За його словами, решта торгівельних майданчиків, які знаходяться в належному технічному стані, продовжує працювати. Коли зможуть відновити демонтовані кіоски – читайте за посиланням.

Читайте також: АТ "Харківобленерго" опублікував новий графік відключень світла для Харкова та Харківської області, який діятиме з 6 по 12 липня



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться