До кінця літа у Харкові заборонять рух вулицями: подробиці

Рух обмежуватимуть за графіком

Рух транспорту на бул. Гончарівському, в районі Гончарівського мосту, обмежений з 8:30 до 17:00 щоденно до 31 серпня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення ремонтних робіт на розподільчому газопроводі.

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Двоє маленьких дітей отруїлися на Харківщині: де мати брала воду

У Харківській області  зареєстрований другий у поточному році випадок отруєння дитини нітратами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Внаслідок вживання води з понаднормативним вмістом нітратів місячна дитина, яка мешкає на території Харківського району, у важкому стані була госпіталізована до відділення реанімації та інтенсивної терапії КНП ХОР "Обласна дитяча клінічна лікарня". Де мати брала воду, та хто отруївся ще – читайте за посиланням.

Читайте також: Екс-командир полку АЗОВ, майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін висловив власну думку після публікації анонсу про ЛГБТК+ прайд у Харкові, іфнормує портал "Коментарі".

"Сподіваюсь, представники ТЦК відвідають цей захід – мова ж про забезпечення рівних прав йде. Також пропоную організаторам провести свої ЛГБТ-марші в Часовому Яру, Мирнограді, Покровську. Якщо ви вважаєте, що це так потрібно Харкову, який щодня виживає під обстрілами – пройдіться ще там", – написав Жорін.

Нагадаємо, що з 7 вересня по 15 вересня 2024 року у міському просторі Харкова вшосте відбудеться ХарківПрайд — це ЛГБТК+ подія, на якій представники відстоюють свої права, а також збиратимуть кошти на ЗСУ. Про це повідомили організатори ХарківПрайду у соцмережах, інформує портал "Коментарі". Гасло цьогорічного ХарківПрайду "Разом до рівності та перемоги", яке вже лунало на КиївПрайді 2024 та закордонних прайдах.

Читайте также