У громаді на Харківщині створюють красу (ФОТО)

У селі на Харківщині розмалювали зупинки

У Лозівській громаді на Харківщині, в селі Катеринівка місцеві мешканки – працівниці Лозівського Палацу дитячої та юнацької творчості – розмалювали зупинки громадського транспорту яскравими квітами та картинами.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова Лозівської міської територіальної громади Сергій Зеленський, інформує портал "Коментарі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що зробили в одному з дворів Харкова (ФОТО)

Мешканці одного з будинків на пр. Людвіга Свободи створили квітники у дворі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Зокрема, вони висадили гортензії, троянди, барбарис, декоративні дерева.

"Спільними зусиллями ми зробили дуже багато роботи з благоустрою двору, а зараз намагаємося все це зберегти. Попри складні часи війни, у нас є сили та бажання робити свою домівку і рідне місто кращими. Квіти не лише прикрашають двір, але й дарують гарний настрій усім навколо", - зазначили мешканці. Фото – за посиланням.

Читайте також: Уряд виділив мільйони гривень на відновлення села на Харківщині

Уряд виділив 2,7 млрд грн на експериментальний проєкт відновлення населених пунктів. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує портал "Коментарі".

Ідеться, зокрема, про Чернігівщину, Херсонщину, Харківщину та Сумщину.

"На минулому засіданні в Чернігівській області Міністерству інфраструктури було доручено невідкладно опрацювати питання виділення цих коштів. Сьогодні вже ухвалюємо відповідне рішення. Це прискорить комплексну відбудову цих громад для якнайшвидшого повернення людей та розвитку локальної економіки", – зазначив прем’єр.

Де будуть вкладати мільярди на відновлення – читайте за посиланням.

Читайте также