Що зробили в одному з дворів Харкова (ФОТО)

Не дивлячись на складну ситуацію в Харкові, містяни не втрачають надію на краще

Мешканці одного з будинків на пр. Людвіга Свободи створили квітники у дворі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, вони висадили гортензії, троянди, барбарис, декоративні дерева.

"Спільними зусиллями ми зробили дуже багато роботи з благоустрою двору, а зараз намагаємося все це зберегти. Попри складні часи війни, у нас є сили та бажання робити свою домівку і рідне місто кращими. Квіти не лише прикрашають двір, але й дарують гарний настрій усім навколо", - зазначили мешканці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині сталося 15 ДТП: що відомо

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 35 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3700 транспортних засобів.

Минулої доби на території Харківщини сталося 15 дорожньо-транспортних пригод, в яких 6 громадян отримали травми.

Читайте також: Ситуація напружена: на одному з напрямків Харківщини окупанти активно атакують

Ситуація на фронті залишається напруженою, але контрольованою. Сили оборони продовжують рішуче протидіяти спробам противника просунутися в глибину території України, спрямовують зусилля на зрив виконання окупантами планів наступу. Про це у зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ, інформує портал "Коментарі".

З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень. Російський агресор намагається використати перевагу в живій силі, техніці та підтримку з повітря. На Харківському напрямку російські окупанти тричі за підтримки авіації намагалися штурмувати позиції наших підрозділів в районі Вовчанська, Липців і Тихого. Усі ворожі атаки були безуспішними.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться