Що сьогодні робиться зі світлом у Харкові та області

У Харківській області діють погодинні та аварійні графіки відключення електроенергії

У зв'язку з обстрілами енергетичних об'єктів України найближчим часом енергетики вимушені вводити додаткові обмеження електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Сьогодні, 28 серпня, у Харківській області одночасно застосовуються графіки погодинних та аварійних відключень. Енергетики звертають увагу на те, що через це тривалість відключень може збільшуватися.

Зазначимо, що у населених пунктах, які розташовані у 20-кілометровій зоні від державного кордону чи від лінії фронту, відключення не застосовуються.

Нагадаємо, що в АТ "Харківобленерго" опублікували новий графік відключень світла з 24 по 30 серпня, інформує портал "Коментарі". При цьому відбулися зміни у кількості та складі груп у графіку відключень, заявили на підприємстві. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в ененергосистемі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові буде ускладнено рух транспорту: що відбуватиметься 

Рух транспорту на вул. Москалівській, в районі Основ’янського мосту, буде обмежений по 30 вересня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням робіт з фарбування газопроводу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

У які години буде ускладнено рух - читайте за посиланням.

Читайте также