У Харкові буде ускладнено рух транспорту: що відбуватиметься

Через фарбування газопроводу, майже місяць будуть перекривати рух

Рух транспорту на вул. Москалівській, в районі Основ’янського мосту, обмежений щодня з 8:30 до 17:00 по 30 вересня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням робіт з фарбування газопроводу.

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському метрополітені повідомили про зміни

Вихід №6 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Майдан Конституції" (у бік Площі Конституції) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Також Вихід №4 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Ім. О.С. Масельського" (у бік торгівельного комплексу) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт.

Коли буде відновлено роботу вказаних ділянок підвуличних пішохідних переходів – читайте за посиланням.

Читайте також: На Салтівці запустили трамвайний маршрут – вперше з початку війни

У Харкові вперше з початку війни запустили 23-й трамвайний маршрут на Салтівці. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі". Наразі маршрут працює в скороченому форматі — від 602-го мікрорайону до зупинки "Салтівська" через проспект Тракторобудівників та Салтівське шосе.

"Для того, щоб цей маршрут запрацював, нам довелося відновити понад 8 км контактної мережі, яка була повністю відсутня. У подальших планах — повернути довоєнну схему руху 23 трамваю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться