У Харкові через погоду вводять зміни

Як у Харкові регулюватимуть централізоване теплопостачання

У Харкові комунальники регулюватимуть опалення з урахуванням погодних умов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“На всіх джерелах теплопостачання КП “Харківські теплові мережі” вводиться режим дискретного регулювання опалення з прив’язкою до температури зовнішнього повітря та погодних умов”, - йдеться у повідомленні міської ради.

У компідприємстві пояснили, що у зв’язку з введенням відповідного режиму відтепер буде можливе короткочасне припинення подачі тепла в будинки. Такий захід пов’язаний з потеплінням і допоможе запобігти перегріву.

“Зниження температури теплоносія відбуватиметься у проміжок з 8:00 до 18:00 в різних районах міста залежно від температури зовнішнього повітря та потужності того чи іншого джерела теплопостачання. Тривалість - від 3 до 5 годин”, - уточнили у міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, якою буде погода у Харкові. Синоптики прогнозують хмарну погоду з опадами на першу половину тижня, і заморозки вночі на другу половину. Вітер помірний, температура вдень – плюсова. Детальніше про зміни погоди протягом тижня читайте за посиланням

Читайте також: Харківські комунальники отримали важливу допомогу

У Харкові працівникам комунального підприємства передали взуття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Гуманітарну допомогу у вигляді гумових чобіт отримали працівники КП “Харківблагоустрій”. Допомогу надала БО “Благодійний фонд “Долоньки миру”.  Загалом організація передала понад 1,8 тис. пар взуття різного розміру.


Читайте также