Харківські комунальники отримали важливу допомогу (ФОТО)

Яку допомогу передали харківським комунальникам

У Харкові працівникам комунального підприємства передали взуття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Гуманітарну допомогу у вигляді гумових чобіт отримали працівники КП “Харківблагоустрій”. Допомогу надала БО “Благодійний фонд “Долоньки миру”. 

Загалом організація передала понад 1,8 тис. пар взуття різного розміру.

Директор КП “Харківблагоустрій” Валерій Білокудря наголосив, що працівники підприємства працюють у будь-яку погоду, щоб забезпечити належний санітарний стан прибудинкових територій, оперативно усувають наслідки ворожих обстрілів Харкова. “І завдяки такій допомозі вони будуть забезпечені якісним та зручним взуттям, особливо зараз, у весняний період, коли погода мінлива та дощова", - зазначив директор підприємства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні комунальники працюватимуть у деяких районах міста, через що були введені обмеження. Детальніше про зміни у Харкові читайте за посиланням.

Читайте також: Харків отримав гуманітарний вантаж від Франції: хто отримає допомогу

Місто Харків отримало черговий вантаж гуманітарної допомоги від Асоціації "Медична та благодійна допомога Франція-Україна" ("Aide Médicale & Caritative France-Ukraine").

У міській раді повідомили, що від французької організації місто отримало понад 70 електричних радіаторів для обігріву міських територіальних центрів соціального захисту населення та п’яти поліклінік. Також благодійники передали Харкову захисний медичний одяг, одноразовий посуд для метрошколи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться