На одній зі станцій харківського метро виникли проблеми

Яку загрозу несе протікання зі стелі на станції метро “Спортивна”

У Харкові через постійні обстріли руйнується цивільна інфраструктура. У КП “Харківський метрополітен” повідомили, що на одній зі станцій виникли проблеми, інформують “Коментарі”. 

“На станції метро “Спортивна” виконуються роботи з усунення протікання зі стелі. Через постійні ракетні обстріли Харкова у місті відбуваються зсуви ґрунту, а у звʼязку з тим, що у безпосередній близькості до станції метро “Спортивна” були неодноразові чисельні ракетні влучання, відбулося незначне протікання зі стелі станції”, - повідомили  на компідприємстві. 

Також розповіли, що співробітники метрополітену минулого тижня розпочали роботи з усунення протікання. На сьогодні відповідні роботи тривають. “Зазначені роботи потребують значної кількості часу та їх можливо виконувати виключно у нічний період доби, коли не відбувається перевезення пасажирів”, - наголосили на підприємстві. 

Пасажирів запевнили, що вказане протікання не несе загрози підтоплення станції та безпеці перевезень. 

У “Харківському метрополітені” нагадали, що центральний міжстанційний пішохідний перехід зі станції “Спортивна” до станції “Метробудівників” у звʼязку з проведенням ремонтних робіт зачинили для користування пасажирів. Перехід між станціями здійснюється через боковий пішохідний перехід.

У Харківській міській раді повідомили, що всю ніч на станції метро “Спортивна” тривали роботи щодо ліквідації наслідків зсуву ґрунту, спричиненого численними обстрілами Харкова. Роботи триватимуть й у найближчі ночі.

Нагадаємо, що сьогодні та завтра у роботі громадського транспорту будуть зміни. Це стосується маршрутів деяких трамваїв. Зміни ввели у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Про нові тимчасові маршрути трамваїв читайте за посиланням

Також аварійні роботи проводили на проспекті Героїв Харкова. Що там відбувалося з громадським транспортом, читайте за посиланням


Читайте также