У роботі громадського транспорту Харкова можливі зміни

Рух яких трамваїв у Харкові можуть тимчасово закрити

Харків'ян попередили про можливі зміни в роботі громадського транспорту. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді пояснили, що на проспекті Героїв Харкова виконуються аварійні роботи з ремонту трамвайних колій, 

“Фахівці служби колії управління інфраструктури наземного транспорту КП “Харківській метрополітен” виконують аварійні роботи з ремонту трамвайних колій по проспекту Героїв Харкова. Вказані ремонтні роботи проводяться сьогодні, 12 лютого, на ділянці навпроти універмагу “Харків”, - йдеться в повідомленні.

Також пасажирів попередили про можливі зміни в роботі громадського транспорту. “На час проведення ремонтних робіт можливе тимчасове закриття руху трамваїв, що може вплинути на графіку руху трамвайних маршрутів №6, №8 та №27”, - попередили харків'ян.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області працює соціальне таксі. Мешканці Олексіївської громади можуть безплатно скористатися послуга та доїхати до лікарні, вокзалу, центру соціальних послуг тощо. Таку послугу можуть замовити окремі категорії мешканців. Детальніше про умови роботи соціального таксі читайте за посиланням

Нагадаємо, що в деяких громадах Харківської області запровадили зміни в роботі громадського транспорту. В Олексіївській громаді скасували рейс автобуса через несприятливі погодні умови. 

А в Чугуївській міській раді попередили про зміну маршруту курсування автобуса. Зміни запровадили у зв'язку з погіршенням стану дороги через переправу. Зміни триватимуть до відновлення безпечного дорожнього руху через переправу. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться