У Харкові через заборону російських товарів виникли проблеми: подробиці

Як у Харкові заміщають комплектуючі російського виробництва для ремонту спецтехніки

Комунальні підприємства в Харкові до повномасштабного вторгнення росії на територію України використовували техніку російського виробництва, там закуповували і комплектуючі. Які проблеми виникають у харківських компідприємств та які рішення приймають, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” розповіли, як вдається ремонтувати техніку російського виробництва без імпорту комплектуючих. На компідприємстві розповіли, що підвищують ефективність праці та оптимізують свої витрати, що з початком повномасштабного вторгнення стало особливо актуальним.

Начальник авторемонтних майстерень Михайло Громовий зазначив, що на перший план вийшла економія ресурсів під час обслуговування та ремонту спецтранспорту.

“У зв’язку з припиненням постачання запасних частин та обладнання для техніки з країни-агресора, ми налагодили логістику і тепер отримуємо необхідні запчастини від українських виробників”, - розповів він.

Також на підприємстві намагаються самотужки розв'язати проблему нестачі комплектуючих. Підприємство експлуатує додаткове обладнання для слюсарного цеху, налагоджує реставрацію вузлів та агрегатів спецтехніки.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що опалювальний сезон триває і непоодинокі аварійні ситуації, які виникають як на зовнішніх, так і на внутрішньобудинкових тепломережах. Які проблеми виникають з тепломережами, читайте за посиланням

Також нагадаємо, як комунальники в Харкові ліквідовують аварійні ситуації, спричинені ворожими обстрілами.


Читайте также