Ліквідація аварій та реконструкції: що ремонтують у Харкові

Які роботи виконували комунальники в Харкові вихідними та у понеділок

У Харкові повсякчас виникають аварійні ситуації, додають роботи комунальникам і ворожі атаки. Як харківські комунальники ліквідовують аварії, ремонтують об'єкти критичної інфраструктури повідомляє портал “Коментарі”. 

У КП “Харківські теплові мережі” повідомили, що за вихідні спеціалісти усунули сім дефектів на внутрішньоквартальних мережах і понад 100 - на комунікаціях внутрішньобудинкових систем центрального опалення та гарячого водопостачання. 

Також за цей час бригади опрацювали понад 400 заявок громадян. 

У КП “Харківводоканал” розповіли про ремонтні роботи, які виконують на вулиці Тракторобудівників. Там продовжують перекладати 90 метрів технічно зношеної ділянки водоводу діаметром 300 мм. Також спеціалісти міняють запірну арматуру та реконструюють оглядові камери на водопроводі. Роботи планують закінчити до кінця тижня. 

У Холодногірському районі спеціалісти КП “Харківспецбуд” усувають аварійність фасадів житлових будинків. Щоб запобігти нещасним випадкам, комунальники знімають відшаровані поверхні та зруйновані елементи.

Фахівці КП “Шляхрембуд” відновили асфальтобетонне покриття в місцях розриття інженерними службами на пр. Гагаріна, вулицях Олексіївській, Григорія Сковороди, у провулку Соляниківському та ін.

У понеділок, 12 лютого, на дорогах Харкова працювали 173 робітники та 87 одиниць спецтехніки підприємства. За попередні три доби вони вивезли 1,5 тис. куб. м снігу та льоду, 13 куб. м ТПВ, а також використали 1,5 тис. куб. м піщано-сольової суміші та 283 т солі.

Ліквідували комунальники й деякі наслідки обстрілів Харкова 9 лютого. Спеціалісти КП “Міськсвітло” усунули аварійність мереж зовнішнього освітлення. Комунальники демонтували майже 600 м повітряних мереж і 15 освітлювальних приладів, а також замінили три освітлювальні прилади. Роботи з відновлення освітлення у місті тривають.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що пожежу, спричинену ворожими обстрілами, ліквідували. Як боролися з вогнем, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться