Голова ХОВА розповів, що зараз робиться на фронті

Про оперативну ситуацію на Харківщині розповів очільник ХОВА Олег Синєгубов

Ворог намагається просунутися вглиб нашої території, але успіхів не має. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

На Липецькому і Вовчанському напрямках ворог підтягує ресурси та резерви, щоб утримувати наступальний темп. У Вовчанську продовжуються вуличні бої.

Куп‘янський напрямок. Противник постійно підтягує резерви, щоб зберегти потенціал.

"Богодухівський напрямок. Слідкуємо за ситуацією. Із низки населених пунктів раніше була оголошена евакуація. Плануємо посилювати роботу на цьому напрямку", – зазначив голова ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пошукові роботи у будівельному гіпермаркеті Харкова завершено

Поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих унаслідок російських  авіаударів, яких завдали російські військові в суботу, 25 травня. Про це повідомив Міністр МВС України Ігор Клименко, інформує портал "Коментарі".

"Це було непросто. Загиблих за допомогою спецтехніки цілодобово шукали серед попелу, оперативно ідентифіковували за допомогою ДНК-лабораторії.

Криміналісти провели більше 100 досліджень. До поліції звернулись 16 родичів зниклих безвісти, які надали біологічні зразки для експертиз. Також ми залучили кінологів - службовий пес виявив одне тіло та один фрагмент. Вдячний усім за роботу!" – написав Клименко.

Внаслідок ударів по звичайному гіпермаркету Харкова загинули 12 чоловіків та 7 жінок. Серед жертв - 17-річний хлопець та 12-річна дівчинка. Ще 54 людини отримали поранення.

Читайте також: Після того, як будуть завершені роботи, ґрунт, що вивозитися з гіпермаркету, буде пересіяний криміналістами повторно.

"Це необхідність, тому що ми не хочемо, щоб хто-небудь залишився непохованим", - зауважив начальник обласного главку поліції Володимир Тимошко.

Читайте также