На згарищі «Епіцентру» попіл просіюватимуть повторно

«Ми хочемо, щоб усі, хто загинув у супермаркеті, були цивілізованим способом поховані, а родичі отримали тіло», – Володимир Тимошко

В етері "Суспільного" начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко розповів про оновлені дані щодо кількості загиблих внаслідок удару росіян по гіпермаркету у Харкові, інформує портал "Коментарі".

За словами очільника харківської поліції, вчора було вилучено і оглянуто спеціалістами ще одне тіло, попередньо, це жінка. Також у лікарні помер поранений чоловік. Наразі відомо про 19 загиблих осіб.

На місці події продовжується розбір завалів. Поліція та рятувальники в буквальному сенсі пересівають ґрунт. Після того, як будуть завершені роботи, ґрунт, що вивозитися з гіпермаркету, буде пересіяний криміналістами повторно.

"Це необхідність, тому що ми не хочемо, щоб хто-небудь залишився непохованим", - зауважив Володимир Тимошко.

Слідчі продовжують досліджувати відео, отримане з камер відеоспостереження та встановлюють, що відбувалося в останні хвилини перед ударом, чи мали люди, які загинули, час аби залишити приміщення.

"Ми хочемо, щоб усі, хто був у супермаркеті та загинули, були цивілізованим способом поховані, а родичі отримали тіло. Це наше моральне зобов'язання перед рідними загиблих", - додав Володимир Тимошко.

Він також зауважив, що під час проведення слідчих дій було встановлено, що удари були завдані трьома КАБами.

Очільник поліції Харківщини упевнений, що удар був не випадковий.

"Це був цілеспрямований удар саме в гіпермаркет з метою спричинення найбільшої кількості жертв. Мета цього удару була спричинити якомога більше болю українцям, - зазначив генерал поліції. - Про те, що там лише цивільний об'єкт, що люди роблять покупки, знали всі, в тому числі і ворог".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"З Харкова виїжджають люди", – Терехов про настрій харків’ян

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, як вплинули на психологічний стан мешканців міста нещодавні потужні обстріли, які спричинили велику кількість жертв та постраждалих. “Звісно, люди дуже налякані цими останніми подіями. Ми бачимо, що дехто виїжджає з Харкова”, – сказав мер. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться