Вночі у Харкові та області було чутно вибухи: де сталися влучання

Сьогодні вночі окупанти атакували Україну "Шахедами"

Сьогодні вночі у Харкові та області було чутно вибухи – це була бойова робота ППО по ворожим БпЛА типу "Shahed", які окупанти запустили по областям України. За даними Повітряних Сил ЗСУ, усі 24 ворожі БпЛА було збито Силами оборони, інформує портал "Коментарі".

Тим не менш, внаслідок падіння уламків ворожих безпілотників, було пошкоджено інфраструктуру у Харківській області. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

5 серпня 00:49 Харківський р-н, Безлюдівська ТГ с. Васищеве. Внаслідок падіння залишків БПЛА пошкоджено цивільну інфраструктуру.

23:57 Богодухівський р-н, Валківська ТГ, с. Ков'яги. Влучання уламків БПЛА "Шахед" по цивільній інфраструктурі.

09:20 Куп‘янський р-н, с. Кругляківка. Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено два будинки.

Лозівський р-н, Лозівська громада, с. Нова Іванівка. Внаслідок підриву на ВНП загинув 47–річний чоловік.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Тут відбулося 11 бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке, Липці, Тихе та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку кількість боєзіткнень за добу зросла до шести. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля п’яти різних населених пунктів. Акцентував свої дії ворог у бік Петропавлівки - провів дві атаки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні на Харківщині буде заборонено рух транспорту: причини

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття у Балаклійській громаді, сьогодні, 5 серпня, з 8:00 до 20:00 буде тимчасово обмежено рух транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

За схемою можна дізнатися, як об’їхати перекриту ділянку.

Читайте также