Сьогодні на Харківщині буде заборонено рух транспорту: причини

В одній з громад на Харківщині перекриють рух транспорту

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття у Балаклійській громаді, сьогодні, 5 серпня, з 8:00 до 20:00 буде тимчасово обмежено рух транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

За схемою можна дізнатися, як об’їхати перекриту ділянку.

Червона лінія – повне перекриття руху.

Жовта лінія – часткове перекриття руху (проїзд лише до своїх помешкань).

Зелена лінія – рекомендований маршрут об'їзду.

Водіїв просять бути уважними та заздалегідь планувати свій маршрут.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Графік відключення світла з 3 до 9 серпня для Харкова та області

Харківське обленерго опублікувало оновлені графіки погодинних відключень електроенергії для Харкова та області. Згідно з новими розкладами, мешканці регіону будуть стикатися з відключеннями протягом усієї доби.

Як працюватимуть нові графіки? - Споживачів розділено на 12 груп. - Кожна група матиме гарантовані три години відключення світла щодня. - Крім того, для кожної групи визначено додатковий тригодинний інтервал, протягом якого можливі відключення.

Читайте також: Харківщина під загрозою: Синєгубов вимагає негайного посилення ППО

Харківська область потерпає від систематичних обстрілів російськими керованими авіабомбами. Ситуація загострилася до критичної межі після першого застосування надпотужної бомби ФАБ-1500 по мирному місту Куп'янськ. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ексклюзивному інтерв'ю іспанському виданню "El País" розповів про жахіття війни.

"Нам вкрай потрібно посилювати протиповітряну оборону. Харківщина, як один із найгарячіших фронтів, відіграє ключову роль у захисті демократичних цінностей Європи. Перший запит, це звичайно не послаблювати гуманітарну підтримку наших районів, нашої області, областей нашої держави. Ну і звичайно, це консолідація військової допомоги, яка нам вкрай необхідна, щоб продовжувати бути максимально ефективними на полі бою та захищати наше небо від ворожих атак", - зазначив начальник Харківської ОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться