У Харкові святкування ледь не закінчилося трагедією: подробиці

Що сталося під час святкування дня народження

Харків'янку засудили до п'яти років позбавлення волі - вона вдарила знайомого ножем. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винною 53-річну жінку за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України). Їй призначено покарання у виді пʼяти років позбавлення волі.

Прокурори довели, що у липні 2022 року жінка перебувала вдома у будинку по вул. Гагаріна у Харкові. Там відбувалося святкування дня народження її співмешканця. На свято були також запрошені їх давні спільні друзі. Під час застілля жінка посварилась з одним із товаришів, якого знала понад 10 років. Конфлікт словами не закінчився - обвинувачена схопила кухонний ніж та вдарила ним чоловіка по сонячному сплетінню. 

Потерпілий вижив.

У судовому засіданні харківʼянка визнала свою вину та щиро розкаялася.  

Обвинувальний вирок виніс Київський районний суд м. Харкова. Триває строк на його апеляційне оскарження.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові водій намагався дати хабар патрульним поліцейським.

Слідство встановило, що 7 січня цього року близько 17:00 патрульні поліцейські в Харкові зупинили автомобіль KIA Cerato. Водій вказаного авто рухався по пров. Привокзальному та під час повороту наліво не увімкнув покажчик повороту. У поліції зазначили, що цим він порушив п. 9.2 Правил дорожнього руху України. Детальніше про покарання, яке загрожує водієві, читайте за посиланням.


Читайте также