У Харкові та області 100 людей опинилися в поліції: що відбувається

Що відомо про ситуацію у Харкові та області станом на 26 березня

У поліції Харківської області розповіли про ситуацію в регіоні - продовжується робота з виявлення ДРГ, перевірок автомобільного транспорту та фіксації правопорушень, повідомляє портал "Коментарі".

“Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 100 осіб”, - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські в ході відпрацювання території викрили 6 громадян у незаконному обігу наркотиків. Правоохоронці вилучили у порушників заборонені речовини.

Також тривають перевірки на блокпостах міста та області. Перевірки проводять з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. Перевірки проводять правоохоронці спільно з військовослужбовцями.

За минулу добу працівники харківської поліції отримали 1141 виклик від громадян. Більшість з них, за даними поліції, стосуються фактів привласнення чужого майна, хуліганства, незаконного обігу наркоречовин та інші. 

Також минулої доби на території Харківської області сталося 14 дорожньо-транспортних пригод, в яких дві людини загинули, 11 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 14 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 

  • 6 - за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • 4 – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • 4 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти вдарили КАБами по Харківській області. Є жертви, постраждалі та руйнування цивільної інфраструктури. Детальніше читайте за посиланням


Читайте также