Російській війська вдарили КАБами по Харківській області (ФОТО)

Що відомо про наслідки обстрілів Харківської області станом на 26 березня

Окупанти продовжують атакувати Харківську область КАБами - під обстрілом опинилося декілька населених пунктів. Також ворожі війська завдали артилерійських та мінометних ударів. Начальник Харківської ОВА Олег Синєнубов розповів про ситуацію в регіоні на 26 березня та наслідки ворожих обстрілів, повідомляє портал "Коментарі".

Близько 15 населених пунктів Харківської області опинилися під артилерійськими та мінометними ударами ворога.

Щодо наслідків обстрілів Олег Синєгубов повідомив, що о 16:16 у м. Дергачі внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено 20 приватних будинків, одну господарчу споруду, дві автівки. Постраждали чотири жінки: у двох із них вибухова травма, в інших — гостра реакція на стрес.

О 13:24 внаслідок артобстрілу в м. Вовчанськ горіли два приватні будинки. На місці влучання від уламків загинув 65-річний чоловік.

О  23:00 ворог обстріляв КАБом м. Вовчанськ. Пошкоджений один приватний будинок. Постраждалих внаслідок обстрілу не було

О 23:30 зафіксовано обстріл с. Московка Куп'янського району. Влучання було по території, без постраждалих. 

О 20:17 стався артобстріл с. Вовчанські Хутори Чугуївського району, внаслідок якого горів гараж. Постраждалих та загиблих немає.

Також напередодні у Харківській області на вибуховому пристрої підірвався трактор.

Атакували окупанти й українських військових у Харківській області - зафіксована одна безуспішна атака в районі населеного пункту Іванівка. 

Станом на 26 березня у Харківській області евакуйовано з двох громад 157 дітей: Вільхуватської — 37; Великобурлуцької — 120. У поліції Харківської області показали наслідки ворожих обстрілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ніч на вівторок російські військові обстріляли дронами Харків. Детальніше про наслідки влучань у Харкові читайте за посиланням.
Також у Харківській ОВА назвали нові строки відновлення енергетичної інфраструктури в регіоні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться