Смертельна ДТП сталася в Харківській області (ФОТО)

Про причини аварії розповіли в поліції Харківської області

У неділю 21 квітня на 28-му кілометрі автодороги “Харків-Зміїв-Балаклія” сталася смертельна аварія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20:30. 

Щодо обставин аварії у поліції розповіли, що автомобіль Nissan X-trail, яким керував 24-річний чоловік, рухався зі сторони центру міста Зміїв в напрямку вулиці Залізничної. Окрім нього, в автотранспорті перебували чотири пасажири, у тому числі шестирічна дитина. Водночас у зустрічному напрямку рухався автомобіль “ВАЗ-2106” під керуванням 58-річного чоловіка. 

“Водій “ВАЗ” допустив наїзд на перешкоду у вигляді піщаного насипу. В результаті наїзду на піщане нашарування автомобіль виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Nissan”, - уточнили в поліції.

Від отриманих травм, отриманих внаслідок аварії, помер на місці водій “ВАЗ”. Водій Nissan отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому ноги. Інші пасажири не постраждали.

“Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - йдеться у повідомленні поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у середу, 17 квітня на перехресті вулиць Гвардійців-Широнінців та Героїв Праці сталася аварія. Внаслідок аварії постраждала дитина. Детальніше про обставини ДТП, читайте за посиланням.

Також у Харкові сталася смертельна ДТП - водій збив пішоходів, один із них загинув.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться