На Харківщині під час застілля сталося вбивство

В Ізюмському районі поліцейські затримали чоловіка за скоєння умисного вбивства

2 травня до відділення поліції №1 Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що під час виїзду на виклик було виявлено тіло 67-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На місці події поліцейські встановили, що під час спільного розпиття алкоголю між двома чоловіками стався конфлікт. Зловмисник вдарив кілька разів кулаком в обличчя знайомого, внаслідок чого потерпілий впав. Нападник, скористувавшись моментом, схопив взуттєвий шнурок, накинув його навколо шиї знайомого та тиснув, поки останній не перестав подавати ознаки життя.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину та вручено  клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Харкові: що відомо

У Харкові пролунали вибухи. У місті та області оголошено повітряну тривогу у зв’язку із загрозою запусків керованих авіаційних бомб тактичною авіацією на Харківщині, повідомили у Повітряних Силах ЗСУ.

Олег Синєгубов о 14:25: "На цю хвилину відомо про одного постраждалого, гостра реакція на стрес. Пошкоджено приватний будинок. Огляд триває".

Ігор Терехов о 14:35: "На жаль, маємо попередню інформацію про одну загиблу жінку пенсійного віку та ще про одного постраждалого".

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Олег Синєгубов зробив заяву щодо Великодніх свят на Харківщині

Час комендантської години незмінний: із 23:00 до 5:00. Але підрозділи Національної поліції працюватимуть у посиленому режимі, аби забезпечувати правопорядок. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". "Окремо наголошуємо на рекомендації не відвідувати кладовища на деокупованих територіях області. Всі вони потенційно небезпечні та засмічені вибухонебезпечним предметами".

Які кладовища стовідсотково будуть зачинені на свята та поминальні – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться