У Харкові горіла квартира: кого вдалося врятували (ФОТО)

На пожежі загинув чоловік

У Харкові горіла кімната у квартирі - вогнеборці врятували двох людей на пожежі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У понеділок, 22 квітня, о 13:46 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у житловій двоповерхівці. Займання трапилося за адресою: м. Харків, вул. Академіка Богомольця, 63.

На місце події виїхало два оперативні відділення ДСНС на автоцистернах та автодрабина. На момент прибуття рятувальників палала кімната у квартирі на другому поверсі. 

“Під час проведення розвідки в осередку пожежі виявлено тіло загиблого чоловіка, 1979 року народження. В сусідній квартирі знаходився інший чоловік з дитиною, які не могли самостійно подолати задимлену зону. Рятувальники негайно вжили заходів щодо їх порятунку. Завдяки оперативним діям вогнеборців людей вчасно вивели назовні, вони не зазнали жодних травм”, - йдеться у повідомлення ДСНС.

Площа пожежі складала близько семи квадратних метрів, горіли домашні речі. Рятувальники повідомили, що причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові дії мешканців призвели до масштабної пожежі. У ДСНС розповіли, що місцеві мешканці, випалюючи очерет, спричинили масштабну пожежу. Детальніше про наслідки пожежі читайте за посиланням.

Також нагадаємо, що під час пожежі у Харкові рятувальники евакуювали 15 мешканців будинку та врятували життя кошеняти. Що сталося у багатоквартирному будинку, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться