У центрі Харкова виникла масштабна пожежа (ФОТО)

Де у Харкові виникла пожежа

У центральній частині міста Харкова напередодні рятувальники ліквідували пожежу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області

У службі розповіли, що 22 квітня о 17:13 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у триповерховій недіючій будівлі на вулиці Квітки-Основ'яненка, що у Шевченківському районі міста Харкова.

До місця події прибуло шість відділень служби порятунку на автоцистернах та дві на автодрабинах. “На момент прибуття вогнеборців горіли дерев'яні конструкції перекриття та простінки у середині будівлі. Площа пожежі склала близько 100 квадратних метрів”, - повідомили у ДСНС.

Рятувальники локалізували пожежу о 19:16, а о 21:12 повністю ліквідували. Причина виникнення пожежі встановлюється. Жертв та постраждалих внаслідок займання немає.

Нагадаємо, що у Харкові 22 квітня у двоповерховому будинку горіла кімната у квартирі. Займання трапилося за адресою: м. Харків, вул. Академіка Богомольця, 63. У кімнаті, де горіли речі, рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка, 1979 року народження. Детальніше про наслідки пожежі в будинку, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові дії мешканців призвели до масштабної пожежі. У ДСНС розповіли, що місцеві мешканці, випалюючи очерет, спричинили масштабну пожежу. Детальніше про наслідки пожежі читайте за посиланням.

Також під час пожежі у Харкові рятувальники евакуювали 15 мешканців будинку та врятували життя кошеняти. Що сталося у багатоквартирному будинку, читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться