У багатоквартирному будинку Харкова вибухнув газовий балон (ФОТО)

Що сталося у квартирі багатоквартирного будинку

У Харківській міській філії “Газмережі” повідомили, що нещодавно у Харкові у квартирі вибухнув газовий балон, повідомляє портал "Коментарі".

Газовики пояснили, що у період, коли в місті діють графіки відключень електроенергії, містяни можуть використовувати різноманітні способи, щоб покращити собі умови для побуту, однак, вони не завжди є безпечними.

Щодо події, то у компанії пояснили, що на пульт аварійно-диспетчерської служби Харківської міської філії “Газмережі” надійшов виклик на вибух газового балона в негазифікованому багатоквартирному будинку. 

“Мешканець квартири зумисно наразив на небезпеку себе та своїх сусідів, намагаючись скористатися газовим балоном для приготування їжі в приміщення, де це не передбачено. Однак, через порушення правил безпеки, газовий балон вибухнув. На щастя, обійшлося без постраждалих, лише пошкоджено вікно оселі”, - повідомили у міській філії.

picture

У компанії звернулися до харків'ян та нагадали, що використання скрапленого газу в балонах у приміщеннях багатоквартирних будинків – заборонено, адже це вибухонебезпечно для вас та оточуючих. Навіть маленький газовий балон може спричинити руйнування: від вибитих вікон та пошкоджень квартир до травм або навіть смерті.

“Встановлювати балони зі скрапленим газом необхідно лише в приміщеннях, які спеціально для цього обладнані”, - попередили газовики. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області збільшується кількість скарг. Мешканці скаржаться на незаконні дії невідомих, які представляються спеціалістами та вимагають гроші. Детальніше про ситуацію, яка склалася в регіоні, читайте за посиланням.



Джерело: https://t.me/khm_grmu/301
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться