Трагедія у Харкові забрала життя людини: деталі

Через пожежу з будинку евакуювали людей

Одна з побутових пожеж забрала життя 61-річного харків'янина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У ДСНС повідомили, що подія трапилась о 07:11 20 січня в Основ’янському районі Харкова. Загорілась одна з квартир, розташована у мансарді житлової двоповерхівки на вул. Рибасівській. Через сильне задимлення рятувальники евакуювали 7 людей. Горіли домашні речі, а також дерев’яні перегородки та перекриття на площі 25 кв.м. О 08:05 пожежники локалізували займання, а ліквідували вогонь о 10:31. 

“За попередніми даними причиною виникнення загоряння могло стати коротке замкнення електричної мережі”, - надали попередню інформацію з ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що окупанти продовжують наступ у Харківській області. Аналітики DeepState повідомляють, що російській війська окупували н.п. Крохмальне Харківської області та його околиці.

Про певні успіхи військ РФ пишуть і аналітики Інституту вивчення війни (ISW). “Російські війська нещодавно просунулися вздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна. Геолокаційні зображення, опубліковані 20 січня, вказують на те, що російські війська захопили Крохмальне (20 км на північний захід від Сватового). Геолокаційні кадри, опубліковані 20 січня, показують, що російські війська незначно просунулися на схід від Іванівки (20 км на південний схід від Куп’янська)”, - йдеться в аналізі ISW.

Як пояснили успіх окупантів у ЗСУ, читайте за посиланням.


Читайте также