Окупанти обстріляли газові комунікації: де виникли проблеми з газом

У Харківській області через ворожі обстріли виникають проблеми з газом

Минулого тижня окупаційні війська Росії обстріляли газові комунікації 10 населених пунктів Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмерезі”.

У компанії зазначили, що найбільшої руйнації зазнала інфраструктура Куп’янської громади. Окупанти обстріляли газопроводи середнього тиску та будинкові мережі. “Ремонтно-відновлювальні роботи та локалізація аварій проведена Харківською філією “Газмережі” у восьми селах, селищах та місті Куп’янськ. Це дозволило повернути газ до понад 8 тисяч осель”, - повідомили у філії.

У Дергачівській громаді було пошкоджено газопроводи середнього тиску та багатоквартирних будинків. Після проведення ремонтів у громаді спеціалісти відновили газопостачання майже до 400 будинків.

У Липецькій громаді через обстріли газових мереж був перебитий один з розподільних газопроводів. Тимчасово призупинена подача газу до 650 домівок. Наразі робота пошкодженої мережі повністю відновлена.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові днями сталася надзвичайна подія. Нещодавно у Харкові у квартирі вибухнув газовий балон. Газовики пояснили, що у період, коли в місті діють графіки відключень електроенергії, містяни можуть використовувати різноманітні способи, щоб покращити собі умови для побуту, однак, вони не завжди є безпечними. Про деталі НП читайте за посиланням.

Нагадаємо, що мешканців Харківської області попередили про дії ймовірних шахраїв. Невідомі представляються спеціалістами, вимагають гроші та погрожують відключити газ. Що потрібно знати, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться