Харків'янину заборонили приходити до рідних: що сталося

Чоловіку заборонили входити та перебувати в місці проживання постраждалих осіб

Чоловік скривдив матір та погрожував розправою бабусі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

До Харківського районного управління поліції № 1 звернулася 56-річна жінка, яка повідомила про вчинення домашнього насильства. Під час перевірки виклику правоохоронці виявили, що 34-річний чоловік висловлювався нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою матері та 84-річній бабусі. Своїх рідних він кривдив у присутності малолітнього сина. В ході конфлікту порушник штовхнув матір, яка в результаті падіння зламала руку. З переломом руки її доставили до медичного закладу.

"Поліцейські щодо кривдника склали два протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - повідомили у поліції Харківської області.

Також поліцейські винесли терміновий заборонний припис - чоловіку заборонили входити та перебувати в місці проживання постраждалих осіб.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 128 (необережне, тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до двох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на дорозі в Харківській області обікрали автомобіль.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться