Мешканку Харківщини обікрали під час поминального обіду (ФОТО)

Яке покарання загрожує зловмиснику за крадіжку

Мешканцю Чугуївського району повідомили про підозру - він на поминках обікрав односельчанку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

У прокуратурі зазначили, що наприкінці березня поліцейські офіцери громади Малинівської територіальної громади отримали повідомлення від місцевої мешканки. Вона заявила про крадіжку мобільного телефону. Як пояснила 52-річна заявниця, вона помітила зникнення свого гаджета після поминального обіду.

“Під час перевірки поліцейські з'ясували, що того дня за місцем проживання потерпілої на поминальному обіді був присутній 31-річний чоловік. Він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків”, - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські встановили місцезнаходження чоловіка та опитали його. Порушник зізнався, що й справді викрав з кишені куртки жінки її телефон. Викрадений гаджет він продав знайомому. Поліцейські розшукали засіб зв’язку жінки та повернули його власниці.

24 квітня слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області на дорозі обкрали автомобіль. Детальніше про подію читайте за посиланням.

Нагадаємо, у Харкові чоловік скривдив матір та погрожував розправою бабусі. Поліцейські винесли терміновий заборонний припис - чоловіку заборонили входити та перебувати в місці проживання постраждалих осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться