Червонокнижних риб виловив мешканець Харківщини: подробиці

У Лозівському районі виявлено порушника природоохоронного законодавства з уловом червонокнижного виду водних біоресурсів

3 травня під час рибоохоронної роботи державними інспекторами, спільно з працівниками ВРПП Лозівського РВП ГУНП у Харківській області, виявлено грубе порушення Правил рибальства. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського рибоохоронного патруля.

Так, близько восьмої години на поблизу с. Якимівка на ставку "Бритай", що у Лозівському районі, було виявлено громадянина, який в період нерестової заборони за допомогою гумового човна здійснював лов водних біоресурсів забороненими знаряддями лову, а саме трьома сітками з льоси та виловив: лящ – 14 екземплярів, краснопірка – екземпляр, щука – 4 екземпляра, окунь – 3 екземпляра, судак – 3 екземпляра, карась сріблястий - 3 екземпляра, лин - 1 екземпляр та червонокнижний карась золотий – 5 екземплярів. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів становила 18,7 кг.

На чоловіка складено протокол за ч.4 ст.85 та ст.90 КУпАП України. Збитки, завдані рибному господарству України, складають 76 145 грн. На місце події викликані працівники слідчо-оперативної групи. За даним фактом відомості внесено до ЄРДР. Заборонені знаряддя лову, човен та незаконно виловлені водні біоресурси вилучено.

Харківський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватися вимог чинного законодавства.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, збуту водних біоресурсів або замору риби просимо невідкладно повідомляти за номером цілодобової телефонної "Гарячої лінії": (099) 549 23 59.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Харкові та області: що відомо

У Харкові та області було оголошено повітряну тривогу у зв’язку із ракетною небезпекою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Повітряних сил ЗСУ.

Потім пролунали вибухи.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник підтвердив, що Харків та область знаходяться під ворожим обстрілом та закликав усіх перебувати в укриттях.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов об 11:22: "Окупанти завдають ударів!

Харків та Харківський район: будьте обережні!"

Очільники міста та області повідомили про постраждалих дітей. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться